Picture
Sover i båten på väg hem från en utflykt till en hamn och lotstation ute vid havsbandet på en gammal farled mellan inland och Sverige.
Picture



Första anhalten på semestern var ute på Södra Langnö hos mattes bror med familj, samt deras pigga och spänstiga jakt-springer, Selma!

Picture




Jag hade svårt att hänga på i hennes turbo-fart men jag fick upp min maxhastighet i simmning i alla fall;-) Men hoppa från höga bryggan -"aldrig i livet" och inte kom jag upp på flytbryggan vi simmade runt heller.

Picture

Skönt att vara framme....här sitter jag och njuter på vår brygga!

Färjan gick bra trots buller på bildäck och branta trappor, lite läskigt först men jag är ju cool så jag fann mig snabbt tillrätta ute på läsidan där jag somnade medans matte läste en bok!



Picture




Jag stormtrivdes på Åland, tänk er själva, jag fick strosa omkring ute hela dagarna och bada hur mycket jag ville från egen strand och sedan sitta o kolla på svanarna på bryggan!

Picture




Spännande med flundror i nätet, när de sprattlade till , DÅ blev jag SKRAJ!!

Picture




Här är jag ute vid havsbandet....

Men nu är jag hemma och det var kul att komma hem och busa med polarna Ribe & Rani samt riktigt skoj att komma igång med träningen oxå!

 
ÅLAND, Here we come!!!
Hoppas att Röja ska njuta lika mycket av skärgårdslivet som Humlan och Alva gjorde på sin tid!
Picture
Picture



Muffin och Alva på väg ut till någon härlig egen liten kobbe!

Picture




Älskade Humlan i sitt esse!

Picture





Även Alva var en hejare på att hoppa i spat!

Picture




Hala klippor är till för att övervinnas!

Picture
Picture
ÖNSKAR ALLA GLAD SOMMAR !!
Jag återkommer om hur Röja kommer tycka om spektaklet med färja och andra sommarsaker men jag tror hon kommer gilla det mesta.