Picture
Jag är piggare nu. Var till veterinär på Strömsholm i fredags där de gjorde en biopsi på min knöl och dden är inte farlig !!!:-) Eventuellt ska den opereras bort ändå men matte får prata mer med veterinären på måndag. Halsen bättre och lymfkörtlarna mindre. Nu är det bara ögonen som ska kollas upp och det blir ögon specialisten på torsdag.
Picture




Nu till lite roligare saker....här är min nya kompis. Lilla Rani (Comics Magic Kiss) Här 9 1/2 vecka.

Picture




Så här roligt hade vi på utflkykt i Syndbyholm i veckan!

Picture



Muffin föredrog solstolen, hon har inte förstått hur kul det är med vatten:-)

Picture



Tok-Ribe som bara står i vattnet och glor med sina dummisar:-)

6/5/2010 11:28:16 pm

Vad skönt att hon är piggare! Wilda har åkt på ytterliggare en ögoninflammation så vi håller på med ögonsalva för 3:e gången o dessutom urinvägsinfektion igen så lite mer pencilin blir det också... Hoppas våran underbara systrar får vara friska snart!!! Vilken dag skulle då på FART- testet?
Kram

Reply
6/6/2010 12:56:47 am

Skönt att du mår bättre men vilken osis du har haft som råkat på allt det där!

Vi ses på lördag.....skall bli kul! Kram

Reply
Lisa
6/6/2010 01:40:51 am

Skulle inte du och Karin gå på söndag?
Jag kommer iaf med och tittar men är inte säker på om det känns bra att göra testet med Röja innan hon återhämtat sig från allt. Ska vara försiktig den här gången och inte bara köra på som jag gjode med henne efter maginfluensan.

Reply
Maria & Texas
6/6/2010 06:14:45 am

Heja Röja! Nu är du nog snart frisk ska du se!:) Kram!

Reply
Lena m jyx
6/7/2010 07:49:44 am

Vad skönt att Röja mår lite bättre! Såå jobbigt när de mår dåligt! Vad kul med FART-test!!! Synd att det var nu i helgen, annars kanske jag snikat in och tittat, såå himla lärorikt!!!

Reply
6/8/2010 07:37:29 pm

Åh va härligt att du är piggare nu Röja, det blev vi glada att läsa. Kram o vattenbus på er!

Reply
6/9/2010 06:29:09 am

Hej! Skönt höra hon är bättre ;-) Säg till hur du gör med FART-testet och meddela även Håkan o Karina.Hon verkar ha det härligt där i vattnet!

Reply
6/13/2010 02:50:00 am

Ja det gick jättebra, de är väldigt lika och ändå väldigt olika systrarna. Men alla arbetsglada och med bra nerver. Miso var helt tyst genom hela testet och med en tydlig av- och påknapp. Du kan ju föreställa dig hur skönt jag tycker det är efter att ha kämpat med Wilma i 4 år :-)

Jag har precis gjort klart Misos filmer. Tänkte göra dem på Röja också, men det tar ganska lång tid så det får nog bli en annan dag. Återkommer :-)

Kram

Reply



Leave a Reply.