Picture


Vad är nu detta för spännande??!

Här är jag nästan framme, nu går det undan, kan inte förstå att jag tyckte det var lite läskigt i början:-) Matte tycker jag slarvar en aning den allra sista biten, jag "vindar" säger hon, FNYS (jag hittade klöven iaf:-)!
Picture


Titta vad jag hittat, matte!!

PictureDen här vill jag gärna behålla en stund för mig själv....

Tokan Muffin fick gå spåret med matte för att hämta in klädnyporna!!
Hon var inte särskilt intresserad av klöven, nej godis är vad hon vill ha:-)
Picture
5/18/2010 04:44:16 am

Nej du, bättre dagar har jag haft. Igår fick jag dessutom jordens största skavsår och i morse tappade jag mackan upp och ner på golvet. Vad kan man göra annat än att skratta.

Jag har sagt söndag till Annika, men det spelar inte så stor roll. Vi får se om vi ses. Det vore kul att träffa lite kullsyskon speciellt som jag har missat alla valpträffar.

Hur var det? Du kunde inte hänga med på Eva Thorén-kursen eller hur? Annars börjar den 8/6, kvällstid. Men det kanske är för långt att åka från E-tuna?

kram

Reply
5/18/2010 05:05:14 pm

Ja det vore ju roligt om man får se så många som möjligt ur kullen men vi får se om det blir lördag elelr söndag för oss, jag åker ju tillsammans med Karin. Duktig hon var på spåret, jag skall lägga ett nytt till Lystra idag för i förrgår gick det inte så jättebra, det var lite för läskigt tyckte hon :-)

Kram

Ps Jo Karin Lisa ska med på kursen :-) Ds

Reply
5/20/2010 02:21:56 am

Vilken duktig liten Röja! Kul att se henne på filmen!
/Camilla

Reply
5/20/2010 08:18:25 am

Duktiga Miso! Så skoj se när de får en "aha" upplevelse!

ReplyLeave a Reply.